Badminton Club Oosterbeek organiseert, wederom een groot recreantentoernooi

Geachte geïnteresseerde,

Hierbij willen we je, namens het bestuur van de BCO, van harte uitnodigen om deel te nemen aan de Oosterbeek Open dat op zondag 3 November 2019 plaatsvindt in de Sporthal Doorwerth, Dalweg 3 te Doorwerth.

Behalve leden van de BCO kunnen ook leden van andere verenigingen meedoen en zelfs personen die geen lid zijn van een badmintonvereniging. Kortom, iedereen van 16 jaar en ouder (mits geen competitie speler)kan deelnemen aan dit toernooi.

Er zullen op Zondag 3 November van 10.00 tot 17.00 uur dubbel wedstrijden (GD en HD) worden gespeeld in diverse poules en daarna eventueel in een afvalsysteem (dan wel in kruisfinales).

Men kan zich uitsluitend opgeven met een partner in één van beide onderdelen (GD of HD). Dit mag iedereen zijn mits die persoon 16 jaar of ouder is en die niet actief is in de badmintoncompetitie. Er dient op het aanmeldingsformulier aangegeven te worden in welke sterkte categorie men speelt. Uiteraard geldt dat men speelt in de hoogste categorie van de opgegeven categorieën. Er zal worden gespeeld in de sterkte categorieën A (gevorderd en/of ex-competitiespeler), B (redelijk gevorderd) of C (beginner).

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per koppel,
Betaling mag via overschrijving of aan de deur, inschrijving vooraf is wel verplicht i.v.m de indeling van de

poules. Iedereen zal in principe minimaal 3 wedstrijden spelen.
Je kunt je inschrijven via http://www.badmintoncluboosterbeek.nl/oosterbeekopen/

Let op, 15 euro per koppel overmaken op NL91 RABO 0355 0959 20 t.n.v. Badminton Club Oosterbeek met als omschrijving: “Beide achternamen” BCO Open 2019”, of betalen aan de deur.

Doe sportief en doe mee aan de Oosterbeek Open Badminton kampioenschappen 2019.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur
Debby Cieraad, Bob Siep & Han Werner