‘Gewoon’ een potje badminton

Met ±165 leden is Appoldro een relatief grote badmintonvereniging in de regio die mogelijkheden biedt voor iedereen en elk niveau. Een recreatief potje badminton, recreatief competitief spelen of keihard voor de winst en wedstrijd gaan. Onze jongste speler is 6 en onze oudste speler is 73.

We hebben dan ook maar liefst 4 avonden gereserveerd voor recreatief badminton en dat is best veel. Als lid kan je willekeurig komen spelen op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond op verschillende locaties in Apeldoorn. Maandag in zuidbroek, dinsdag in Sprengeloo, woensdag in het centrum en donderdag in de Maten.

BC Appoldro is een sociale vereniging. Op een recreatieve avond wil iedereen wel een potje met elkaar spelen. Natuurlijk is er niveauverschil maar, als je het vraagt, willen zelfs de beste spelers wel een potje met je spelen ook al kan je nog maar net een shuttle raken.

We zijn een dynamische vereniging. Doorlopend op zoek naar innovaties. Onze jeugdtraining is hervormd en up-to-date en we introduceren als enige in Apeldoorn AirBadminton. Ook voor recreanten! De bondscompetitie wordt getraind door niemand minder dan Alyssa Tirtosentono van het Nationaal Team Nederland.