Wil uw zoon of dochter graag een sport beoefenen maar heeft nog geen idee welke?
Badmintonvereniging BC Appoldro Apeldoorn (www.bcappoldro.nl) heet jongeren welkom om kennis te maken met de badmintonsport.

In een veilige beginnersgroep, waarbij de andere starters ook nog geen ervaring hebben, kun je tijdens vier anderhalf uur durende proeflessen, onder begeleiding van de jeugdtrainers, ervaren of je badminton leuk vindt. Deze kennismakingsavonden zijn op maandag en woensdag van 18:30 uur tot 20:00 uur. De ouders/voogden zijn natuurlijk ook van harte welkom om de sfeer te proeven en de kinderen aan te moedigen.

Er zijn drie sporthallen ter beschikking gesteld, namelijk in De Maten, Zuidbroek en Sprengeloo. Rackets kunnen worden gebruikt van de vereniging.
Je hoeft alleen zaalschoenen aan en sport-/gymkleding.

Vind je het leuk en wil je daarna blijven badmintonnen dan hoef je tot juli 2020 geen contributie te betalen. Daarna kun je een aanvraag doen bij Stichting Leergeld voor vergoeding van de contributie.
Ouders van kinderen vanaf 8 jaar tot en met 16 jaar kunnen bij interesse, vóór 17 februari 2020, een e-mail sturen naar leergeldapeldoornvoorst@live.nl