BADMINTON – Op 23 en 24 november vonden de regiocentrum Senioren kampioenschappen plaats in Amersfoort. Roseanne van den Doel behaalde namens BC Appoldro de eerste plaats in de Damesdubbel 4. Namens BC Appoldro deden Kim Boonstoppel, Okke van Dijk, Roseanne van den Doel, Frank van het Goor, Dennis Klaassen, Jordy Megens, Lynn Nijhoff, Jedidja Pruis en Leroy van der Zijden in diverse onderdelen mee.

Damesdubbel 4
Roseanne van den Doel werd met Sacha van de Weerdhof van Beca 2000 Arnhem eerste in de Damesdubbel 4. Op zondag trof het tweetal het in de finale nummer 1 geplaatste duo Simone van Ruth en Lisanne Wemer. De spannende eerste set werd met 22-20 gewonnen. Al snel in de tweede set had Roseanne van den Doel een goede service reeks waardoor ze vijf punten afstand konden nemen van hun tegenstanders. Deze voorsprong kon vervolgens worden uitgebreid waardoor ook de tweede game werd gewonnen (21-14).

Damessingel 4
Van den Doel speelde ook mee in de Damessingle 4 waar ze de kwart finale wist te halen. Deze ging echter na een spannende strijd verloren (23-21, 21-23 en 20-22).

Gemengddubbel 6
Leroy van der Zijden en Lynn Nijhoff wisten samen de halve finale van het gemengd dubbel 6 te halen. In de strijd om een finaleplaats bleken Roy van Elferen en Chantal Tiemessen echter te sterk (18-21 en 7-21).