Zet jouw club in de schijnwerpers!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw sport- of cultuurclub is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019! Win naast de nationale titel een masterclass naar keuze van een expert, een professionele promotiefilm van jouw club en maak gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om je club in de schijnwerpers te zetten.

Sport club van het jaar

Appoldro wist de meeste stemmen van Apeldoorn te behalen en daarmee zijn we sportvereniging van het jaar geworden! In de provincie Gelderland werden we 15e! We willen alle stemmers bedanken voor jullie stem, en Rabobank voor het mede mogelijk maken van “Sport Club van het Jaar”!

 

Prijs Uitreiking

Op 5 september is de prijs aan ons uitgereikt door twee medewerkers van de Rabobank in de Sprengeloohal. Ook waren hiervoor leden van Dynamic Tennis naar de zaal gekomen. De prijs bestond uit een geldbedrag van 250 Euro! Dynamic Tennis en Badminton verdelen de prijs. We hebben als bestuur al een bestemming bedacht voor Badminton: enkele scoreborden uit de Mheenhal zijn aan vervanging toe.

 

Achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coƶperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.