HOOFDSPONSOREN

TOMRA

Onze organisatie is al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van emballage-automatisering. Maar hierbij houdt het niet op.

TOMRA Systems ASA is in 1972 begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van automaten voor de inname van gebruikte drankverpakkingen. Gedurende ons bestaan is de TOMRA Groep sterk gegroeid en inmiddels beschikken wij over een breed assortiment producten voor het herkennen, sorteren, verzamelen en verwerken van verschillende materialen. Onze oplossingen zijn onder te verdelen in twee gebieden:

  • Collection Solutions: emballage-inname en materiaalherwinning
  • Sorting Solutions: recycling, mijnbouw en voedselverwerking

De TOMRA groep is genoteerd aan de Oslo Stock Exchange en is actief in meer dan 80 markten wereldwijd. In totaal zijn er ruim 2.500 personen werkzaam.

REIJERSEN

Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw vraagstuk te inventariseren. Op basis hiervan wordt onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.
Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?

AMBIUZZ

Ambiuzz  is een klantgericht en persoonlijk uitzendbureau met als doelstelling onze ambities in de uitzendbranche waar te maken. Wij zijn uw partner als het om personeelsvraagstukken gaat. Ambiuzz is een jonge organisatie maar ons management heeft tientallen jaren ervaring in de uitzendbranche.  Met Ambiuzz gaan we onze kennis- en evaringen bundelen en ons persoonlijk voor onze opdrachtgevers en medewerkers inzetten.

Ons Logo zegt wie we zijn.

Bij ons staat de mens centraal, de mens als opdrachtgever maar ook zeker de mens als medewerker. Ambiuzz is de cirkel die waakt over haar opdrachtgevers en medewerkers. Onze cirkel is open omdat we verder denken. We zijn meer dan een uitzendbureau, we zijn de flexibele probleemoplosser en komen met klantgerichte oplossingen voor personeelsvraagstukken.

Partner op niveau

Ambiuzz denkt op niveau met u mee over de werving en selectie van uw flexibele personeelsbestand. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste man of vrouw op de juiste plaats in tijdelijke administratieve en industriële functies. Ambiuzz  is een betrouwbare partner die uw personeelsbeleid op verschillende manieren kan ondersteunen: tijdelijk of langdurig, full- of parttime.

Mensenwerk

Detacheren, payrollen en uitzenden is mensenwerk. Een persoonlijke benadering werkt dan ook het best. Ambiuzz kiest bewust voor een  individuele aanpak, dat levert extra kennis van een opdrachtgever waardoor we snel en direct aan al uw eisen kunnen voldoen. Onze persoonlijke benadering is dé garantie voor kwaliteit.

LFH LEASE

LFH Lease B.V. is net als Lease & Finance Huis onderdeel van de LFH Groep. Hiermee beschikken de groep over de mogelijkheid om, naast de externe financiers, ook op eigen boek leasecontracten te sluiten. LFH Lease B.V. richt zich op een heel breed scala aan objecten voornamelijk nieuw maar ook jong gebruikt.

LFH Lease is een objectbrede lease maatschappij. Wij financieren uiteenlopende objecten. De branches waarin wij voornamelijk actief zijn zijn automotive, transport en logistiek, bouw, productie/industrie, agrarisch en grondverzet.

LFH Lease B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen

Werkwijze LFH Lease B.V.

  • Aan de hand van een offerte/factuur van het object en het KvK nummer van de klant ontvangt u het volgende dagdeel een offerte
  • LFH Lease B.V. staat voor persoonlijk contact. Voor het aanbieden van het contract maken we graag persoonlijk kennis.
  • Wij betalen als financier de BTW aan de leverancier. U betaalt BTW over de termijnen
  • Wij financieren 100%

CMSI360 is de expert in creditmanagement voor gedegen advies in het optimaliseren en professionaliseren van proactief debiteurenbeheer (Order-to-Cash) binnen het MKB. Hiervoor hebben wij unieke Whitelabel Cloud Software (debiteurenbeheer- en Incassomodule) HA! DIGI ontwikkeld (WIK proof) waar u zelf in controle bent en betalingen direct op uw eigen bankrekening ontvangt. Om continuïteit en expertise te waarborgen verzorgen wij inmiddels (outsourcen) voor meerdere gerenommeerde organisaties het debiteurenbeheer.

Voor het resterende percentage kan ons incassobureau CMSI360 Incasso de vordering verder in behandeling nemen. CMSI360 Incasso is met meer dan 30 jaar ervaring in de incassobranche binnen het MKB de juiste partner voor relationele invordering voor zowel de gebruikers van onze software of rechtstreeks.
CMSI360 biedt u als allround creditmanagement expert gedegen advies en tools met behulp van debiteuren- en incassosoftware, traditionele incasso, coaching, trainingen, mediation, QuickScan en consultancy om het Order-to-Cash proces te optimaliseren en uw winst te maximaliseren.

VRIENDEN VAN APPOLDRO

STRINGER LAB

Vanuit passie voor de badmintonsport is Stringer Lab ontstaan. Er is een hoop te leren over materiaal keuze, snaren en badmintonrackets. Het is onze missie om deze keuze helder en inzichtelijk te maken zodat jij met de juiste gear de baan op kan.

Stringer Shop

Een online omgeving voor al je badminton gear, shop je gear met behulp van keuze wijzers en betaal gemakkelijk en veilig online.

Stringer Lab

Advies over bespanning of je snaar geknapt, bij Stringer Lab helpen we je verder met racket service en tuning.