Lid worden tijdelijk

BC Appoldro heeft een actieve en leuke jeugdafdeling voor jongens en meisjes van 8 t/m 17 jaar. De training is standaard op de maandag in de sporthal in Zuidbroek (Laan van Omniversum 4) vanaf 18.30 – 20.00 uur. Afhankelijk van de groep waarin je zit kunnen de tijden iets afwijken.
Wil je meer spelen en vooral technisch beter worden? Dan is er een extra training op de woensdag in de Sprengeloo-hal (Beatrixlaan 10) van 18.30 – 20.00 uur.  Ook de 1e opvang van nieuwe jeugdleden is op de woensdag.

Het is erg eenvoudig om mee te doen.
Interesse? Dan geldt het volgende voor je:

  • de 1e woensdag van elke maand kun je starten
  • je zit de eerste vier weken met andere nieuwe jeugdleden in een apart groepje
  • die eerste vier weken is de training van 18.30 – 20.00 uur
  • daarna wordt je in een van de reguliere groepen ingedeeld; dat kan op maandag en/of woensdag
  • je mag gewoon 4 keer gratis meedoen
  • die eerste weken kun je een racket van de club lenen
  • pas na die tijd beslis je of je blijft of niet
  • je traint in sportkleren en zaalschoenen met witte zolen

Word nu lid

https://bcappoldro.nl/lid-worden-jeugd

1. Startersavond

Elke eerste donderdag van de maand is er een startersavond voor belangstellenden. Op deze avond wordt je om 20.00 uur in de kantine van de Sportcentrum Matenpark (Heemradenlaan 130) verwacht. Je wordt ontvangen door een van de bestuursleden en krijgt algemene informatie over de vereniging. Daarna kunt je de zaal in en zal een van onze trainers je de eerste beginselen van de techniek, de slagen en spelregels bijbrengen. En natuurlijk is het mogelijk om gewoon een partijtje te badmintonnen met andere spelers die aanwezig zijn.

Aspirant leden kunnen 4 weken gratis komen spelen, zo kun je ervaren of badminton echt wat voor je is. Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wilt worden.

Als je op een startersavond (1e donderdag van de maand) wilt komen, graag van tevoren even mailen naar Agnes of Evert: starters@bcappoldro.nl
Mocht je na een paar dagen niets gehoord hebben, mail dan voor de zekerheid ook naar secretaris@bcappoldro.nl

Lid worden

https://bcappoldro.nl/lid-worden-senioren

3.  Ervaren spelers die geïnteresseerd zijn om lid te worden
Naar alle waarschijnlijkheid is deelname aan een van onze startersavonden niet zinvol. Neem toch svp contact op met Agnes en/of Evert (starters@bcappoldro.nl) om onderling enkele regelzaken af te stemmen. Zij kunnen je ook op weg helpen en je introduceren bij andere spelers.

Lid worden

https://bcappoldro.nl/lid-worden-senioren