CMSI 360

CMSI360 is de expert in creditmanagement voor gedegen advies in het optimaliseren en professionaliseren van proactief debiteurenbeheer (Order-to-Cash) binnen het MKB. Hiervoor hebben wij unieke Whitelabel Cloud Software (debiteurenbeheer- en Incassomodule) HA! DIGI ontwikkeld (WIK proof) waar u zelf in controle bent en betalingen direct op uw eigen bankrekening ontvangt. Om continu├»teit en expertise te waarborgen verzorgen wij inmiddels (outsourcen) voor meerdere gerenommeerde organisaties het debiteurenbeheer. 

Voor het resterende percentage kan ons incassobureau CMSI360 Incasso de vordering verder in behandeling nemen. CMSI360 Incasso is met meer dan 30 jaar ervaring in de incassobranche binnen het MKB de juiste partner voor relationele invordering voor zowel de gebruikers van onze software of rechtstreeks.

CMSI360 biedt u als allround creditmanagement expert gedegen advies en tools met behulp van debiteuren- en incassosoftware, traditionele incasso, coaching, trainingen, mediation, QuickScan en consultancy om het Order-to-Cash proces te optimaliseren en uw winst te maximaliseren.