Breaking news
  1. SNELLE RACKETSPORT
  2. LID IN HET ZONNETJE!
  3. ROSEANNE WINT DAMESDUBBEL 4
  4. SPONSORBIJEENKOMST 31 OKTOBER
  5. RABOBANK CLUB VAN HET JAAR

Covid-19

Badmintonnen & COVID-19

Beste badmintonners,

Alle leden zijn vanaf 31 augustus weer van harte welkom om te komen spelen. Door Covid19/corona zijn er nieuwe gedragsregels hoe we met elkaar en sport omgaan. Door de toename van coronapat├źnten in Nederland zijn er onlangs strengere regels gesteld voor badminton.

BC Appoldro hanteert de landelijke en Apeldoornse regelgeving voor zaalsport en houdt het protocol verantwoord sporten verenigingen en gemeenten van Badminton Nederland aan.

We hebben deze regelgeving op onze vereniging toegespitst. Het kan zijn dat de overheid, gemeenten en instanties regels rondom corona wijzigen. Dan wijzigen we onze protocollen en worden opnieuw onder de aandacht gebracht.

We vragen jullie om de protocollen goed te bestuderen zodat je voorbereid komt spelen.

We zien jullie graag in de zaal!
Bestuur BC Appoldro

 

U kunt hier het protocol speler lezen

Je mag gewoon sporten. Binnen en buiten. Ook wedstrijden mogen weer. Vaders en moeders houden wel anderhalve meter afstand van elkaar. De trainers en assistenten doen dit ook. Maar luister wel goed naar iedereen. Want we doen het wel veilig samen.

Beste ouder/verzorger,

Je brengt je kind of kinderen naar badminton. Dat gebeurde al een tijdje want BC Appoldro heeft de hele zomervakantie buiten gesport. Maar nu gaan we weer de zaal in.

Zowel voor jou als de jeugd gelden tijdelijk nieuwe regels voor zaalsport en badminton in verband met Covid19/corona. Het is daarom belangrijk dat je je goed voorbereid en het ouder/verzorger protocol goed leest.

We zijn ons ervan bewust dat dit protocol vrij extreem is en we hopen allemaal dat die regels snel versoepelen. Tot dan zijn we als bestuur en als vereniging genoodzaakt deze regels te hanteren.

We hopen op je begrip en medewerking in deze vervelende situatie. En laten we corona samen verslaan zodat wij onze kinderen in de nabije toekomst weer kunnen zien sporten!

Bestuur BC Appoldro

U kunt hier het protocol ouder-verzorger lezen

Bondscompetitie

wordt gespeeld in de Mheenhal: Zilverschoon 112, 7322 GK Apeldoorn. Ook hier gelden corona protocollen die je hieronder kunt lezen.

We hopen op je begrip en medewerking in deze vervelende situatie.

Bestuur BC Appoldro

U kunt hier het protocol Senioren lezen

U kunt hier het protocol Junioren lezen