Breaking news
  1. SNELLE RACKETSPORT
  2. LID IN HET ZONNETJE!
  3. ROSEANNE WINT DAMESDUBBEL 4
  4. SPONSORBIJEENKOMST 31 OKTOBER
  5. RABOBANK CLUB VAN HET JAAR

Covid-19

Beste leden,

In augustus zijn we weer gestart met spelen in de zalen en slechts kort heeft het geduurd dat we zonder extra beperkingen hebben kunnen spelen. Sinds oktober beperken de verscherpte corona maatregelen ons sterk in het spelen van badminton. Gezien de huidige corona ontwikkelingen verwachten we niet dat er versoepelingen zullen komen de komende maanden.

We denken dat we met de gekozen vorm hier in geslaagd zijn, maar dit geeft niet altijd een goed gevoel. Dit komt vooral omdat we een deel van de leden niet kunnen bieden waar we een vereniging voor zijn: lekker met elkaar badmintonnen. 

We hebben de speeltijden voor recreatief badminton aangepast naar de belangstelling en we zullen dit blijven monitoren. Hieronder een overzicht van de speeltijden. Om te voorkomen dat er meer dan 30 personen komen spelen op een recreatieve avond moet je jezelf aanmelden via een discreet en veilig reserveringssysteem:

Reserveren voor de recreanten kan via:

https://bc-appoldro.reservio.com/

De speelvakken zijn terug te vinden in het overzicht van Reservio. Er is per blok ruimte voor 22 spelers. Dit geeft ruimte om te wisselen.

Hierbij de correcte speeltijden:

Maandag – Zuidbroekhal:

18:30 – 19:45 uur jeugd
20:00 – 21:30 uur senioren

Woensdag – Sprengeloohal:

18:30 – 19:45 uur jeugd
20:00 – 21:30 uur senioren

Donderdag – Sporthal Matenpark:

20.00 – 21:00 uur senioren

Je mag op 1 avond ook gewoon weer met verschillende speelpartners badmintonnen.

Per 1 december geldt voor de komende 3 maanden dat vanaf 13 jaar een mondkapje in publieke ruimten wettelijk verplicht is. Ook in onze sportzalen zijn mondkapjes verplicht bij binnenkomst en vertrek uit de zaal. Dus ook bij het verplaatsen in de zaal van en naar de plek waar je je omkleed. Tijdens het sporten of op een bank wachten op een beschikbare baan is het mondkapje niet verplicht. Trainers zijn ook niet verplicht om een mondkapje te dragen.

Het dragen van een mondkapje kan gehandhaafd worden bij het niet naleven van deze regels.

Voor meer informatie zie:

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van BC Appoldro